OVER 24BICYCLE

Your ultimate bicycle experience

Welkom op 24BICYCLE, waar fietsen meer is dan een activiteit; het is een lifestyle, een bron van eindeloze ontdekkingen en een viering van de fietscultuur. Onze missie is simpel: we willen jou inspireren om de wereld te ontdekken op twee wielen.


Ontdek unieke ritten

Bij 24BICYCLE nemen we je mee op een reis naar onbekende bestemmingen, schilderachtige routes en verborgen parels. Of je nu een fervent fietser bent of gewoon begint aan je fietsavontuur, wij delen de schoonheid van elke pedaalslag.


De tofste fietsen

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van fietsdesign. Van retro cruisers tot high-tech racemachines, wij stellen de nieuwste en meest stijlvolle fietsmodellen voor, zodat jouw rijervaring even uniek is als jij.

 

Zorg voor jouw stalen ros en jezelf

Bij 24BICYCLE draait het niet alleen om het onderhouden van je fiets, maar ook om het zorgen voor jezelf. Ontvang praktische tips voor fietsonderhoud en ontdek zelfzorgadvies om fit en energiek te blijven, zowel op als naast de fiets.

 

Inspirerende fietsers & verhalen  

Maak kennis met de mensen die de fietscultuur vormgeven. Van moderne avonturiers tot historische pioniers, wij delen hun verhalen om je te inspireren en te verbinden met de diverse wereld van fietsers.

 

Bij 24BICYCLE draait het om meer dan fietsen; het gaat om het vieren van vrijheid, zelfexpressie en de pure vreugde van de rit. Stap op, laat je inspireren en ontdek samen met ons de veelzijdige wereld van het fietsen.