Interview met Leo Steijn!

8 april 2024

Maak kennis met Leo, een ervaren ondernemer en gepassioneerde fietsliefhebber met een missie om zijn kennis en liefde voor fietsen te delen via online platforms. In dit interview delen we meer over zijn motivaties, successen en toekomstplannen, en hoe zijn online activiteiten de fietsgemeenschap hebben beïnvloed. Leer meer over de man achter de fietsenmaker en ontdek hoe hij anderen inspireert om te genieten van de vrijheid en vreugde van fietsen.

Wie is Leo?

Mijn naam is Leo en ik ben een ervaren bemiddelaar en een gepassioneerde levensgenieter. Mijn achtergrond in de fietsindustrie heeft mijn liefde voor fietsen aangewakkerd, en ik heb me altijd gericht op het delen van kennis en het inspireren van anderen. Ik geloof sterk in het belang van zelfzorg en plezier in het leven als basis voor het helpen van anderen.

Mijn eigen uitdagingen met gezondheidsproblemen hebben me doen realiseren hoe waardevol elke dag is. Ik wil mijn kennis delen en anderen inspireren, zelfs als ik er niet meer zou zijn. Bovendien wilde ik bijdragen aan het behoud van kennis in de fietsbranche, vooral gezien het afnemende aantal monteurs. Door mijn ervaringen en expertise online te delen, hoop ik anderen te inspireren en te motiveren om zichzelf te ontwikkelen tot bekwame vakmensen.

Het delen van passie

Het delen van mijn fietskennis op platforms zoals YouTube en andere sociale media is voortgekomen uit mijn diepe passie voor lesgeven en het delen van kennis. Ik wil anderen inspireren en motiveren om zichzelf te ontwikkelen tot bekwame vakmensen in de fietsbranche. Ik geloof sterk in het belang van het behoud van kennis en vakmanschap, vooral gezien het afnemende aantal monteurs in de fietsindustrie.

Mijn YouTube-kanaal “Vraag de Fietsenmaker” heeft maandelijks bijna 20.000 bezoekers, wat laat zien dat er een grote vraag is naar fietskennis en dat mijn inspanningen worden gewaardeerd. Mijn betrokkenheid bij verschillende online platforms en mijn actieve deelname aan het delen van kennis hebben anderen aangemoedigd om hetzelfde te doen, waardoor een positieve beweging is ontstaan binnen de fietsgemeenschap.

Hoogte- en dieptepunten 

In mijn carrière heb ik zowel hoogte- als dieptepunten ervaren. Mijn gezondheidsuitdagingen waren moeilijk, maar hebben me ook waardevolle lessen geleerd over zelfzorg en het nastreven van mijn eigen welzijn. Tegelijkertijd zijn mijn online projecten en het delen van kennis hoogtepunten geweest, waardoor ik anderen kan inspireren en een blijvende impact kan hebben.

Toekomstplannen

Mijn toekomstplannen omvatten het blijven delen van waardevolle kennis die fietsers helpt om veiliger en met meer plezier te fietsen. Ik blijf dit bereiken door consistent te blijven in mijn online aanwezigheid en door nieuwe manieren te vinden om mijn boodschap over te brengen. Ik ben van plan om nog meer online trainingen en cursussen te ontwikkelen, waarbij ik mijn expertise op het gebied van fietsenonderhoud en -reparatie wil overbrengen aan een nog breder publiek.

Uitdagingen en advies voor de toekomst

Een van de grootste uitdagingen die ik regelmatig tegenkom, zowel binnen de fietsindustrie als online, is het overwinnen van negatieve gedachten over mezelf en het uitstellen van dingen waar ik echt van geniet. Ik heb geleerd dat zelfzorg essentieel is en dat het nooit te laat is om je passie na te streven. Voor anderen met dezelfde ambities benadruk ik het belang van zelfvertrouwen, realistische doelen stellen en goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal.

Voor mensen die overwegen hun passie voor fietsen te delen via sociale media of YouTube, adviseer ik om ervoor te gaan en hun enthousiasme te delen. Ik moedig hen aan om gelijkgestemden op te zoeken, hun passie te laten stralen en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Leo’s verhaal is een inspiratie voor iedereen die zijn passie wil volgen en anderen wil inspireren. Zijn vastberadenheid om zijn kennis te delen en anderen te helpen, evenals zijn veerkracht in het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, maken hem tot een waardevolle bron van inspiratie binnen de fietsgemeenschap. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Related Posts