Wieler café | Café Coureur

Inhoud

Ontdek in deze video hoe Anne je meeneemt naar Café Coureur, een unieke ontmoetingsplek voor actieve sporters en supporters. Leer meer over wat Café Coureur zo speciaal maakt voor sporters en laat je inspireren om zelf een bezoek te brengen aan deze bijzondere locatie. Mis dit unieke kijkje in dit beleving centrum niet en kom meer te weten over de plek waar sporters samenkomen.

Een paradijs voor fietsliefhebbers

Café Coureur in Borgloon biedt veel meer dan alleen een plek om iets te drinken. Het is een waar fiets- en wielerbelevingscomplex waar sporters en liefhebbers samenkomen. Of je nu een fietser bent, een sportliefhebber die graag supportert, of gewoon op zoek bent naar een plek om te verblijven, Café Coureur heeft voor elk wat wils.

Verblijfsmogelijkheden

Het hotel in Borgloon beschikt over 22 bedden, perfect voor meerdaagse fietsvakanties of groepsverblijven. De centrale ligging maakt het een ideale uitvalsbasis voor fietsroutes in alle windrichtingen, van Nederlands Limburg tot Luik, Hoei, Haspengouw, Sint-Truiden, Midden-Limburg en de Maasvallei.

Après-bike ervaring

Na een dag vol fietsavontuur kun je ontspannen in het wielercafé of op het panoramische terras. Geniet van een verfrissende douche in de replica douches van Roubais en schuif vervolgens aan tafel voor een heerlijke maaltijd. In het wielercafé worden leuke verhalen gedeeld onder het genot van overheerlijke koersbieren.

Over welk wieler Café zou jij meer willen weten? laat het ons weten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Related Posts