4 april 2024

Fietsen is meer dan alleen een sport; het is een levensstijl. Voor wie deze passie deelt, is Café De Proloog in Amerongen dé ultieme bestemming. Gelegen aan de voet van de prachtige Utrechtse Heuvelrug, is dit café veel meer dan alleen een plek om een kopje koffie te drinken. Het is een ontmoetingsplaats, een bron van inspiratie en een plek voor fietsers van alle niveaus.

Een café met een twist

Wat maakt Café De Proloog zo uniek? Allereerst is het een gezellig café met een warme sfeer en een uitnodigend interieur. Hier kun je genieten van heerlijke koffie, gebak en drankjes, terwijl je ontspant na een lange fietstocht door de prachtige omgeving. 

Een hub voor fietsers

Café De Proloog fungeert als een ware ontmoetingsplaats voor fietsliefhebbers. Hier verzamelen zowel fanatieke fietsenthousiastelingen als casual rijders zich samen om ervaringen te delen en avonturen te plannen. Met regelmatig georganiseerde evenementen, zoals gezamenlijke fietstochten en lezingen over fietsgerelateerde onderwerpen, is er altijd wel iets te beleven.

Ontdek de schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug

Gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug biedt Café De Proloog een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van dit gebied. Met uitdagende routes en mooie landschappen is dit gebied een waar paradijs voor fietsers. Na een lange rit door de heuvels is er geen betere plek om te ontspannen dan in het gezellige café van De Proloog, waar je kunt genieten van een welverdiend drankje en heerlijk eten.

Samenwerking met STYX

Bij De Proloog werken ze nauw samen met STYX Coaching & Training, een organisatie die zich richt op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen met autisme. Voor de cliënten van STYX biedt De Proloog niet alleen een plek voor dagbesteding, maar ook de mogelijkheid om een traject naar werk te starten. Zo dragen ze bij aan een inclusieve en ondersteunende omgeving voor iedereen.

Ervaar de unieke sfeer van Café De Proloog en word deel van de fietsgemeenschap. Plan je bezoek vandaag nog!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Related Posts