Wieler café | Het Brouwlokaal

Inhoud

Ontdek in deze video hoe Anne je meeneemt naar Het BrouwLokaal, een uniek bierbelevingscentrum met Biergarten, Bierwinkel, Microbrouwerij en meer. Leer meer over wat deze plek zo speciaal maakt en laat je inspireren om zelf een bezoek te brengen. Mis deze unieke ervaring niet en kom meer te weten over dé ontmoetingsplek voor bierliefhebbers!

Een wereld van mogelijkheden

Het BrouwLokaal is veel meer dan alleen een café of brouwerij; het is een compleet bierbelevingscentrum. Met een mix van een Biergarten, Bierwinkel, Microbrouwerij, Smaakbibliotheek en Studielab, is Het BrouwLokaal een waar paradijs voor iedereen die van bier houdt. Of je nu een bierkenner bent die alles weet over verschillende bierstijlen, of gewoon op zoek bent naar een leuke plek om te ontspannen en te genieten, hier vind je alles wat je zoekt.

Ontdek en experimenteer

Een van de hoogtepunten van Het BrouwLokaal is de Microbrouwerij, waar nieuwe bierrecepten en -stijlen worden ontwikkeld en waar gasten de kans krijgen om hun eigen bier te brouwen. Hier draait alles om ontdekken, experimenteren en nieuwe smaken verkennen. Daal af naar de kelders en ontdek een unieke collectie van meer dan 100 bieren uit binnen- en buitenland.

Lokaal genieten

Het eetcafé van Het BrouwLokaal staat bekend om zijn heerlijke gerechten en uitgebreide selectie van speciaalbieren van de tap. De focus ligt op lokale ingrediënten, met gerechten die binnen een straal van zo’n 40 kilometer zijn geproduceerd. Hier kun je genieten van puur en smaakvol eten, perfect gecombineerd met een goed glas bier.

Ontspannen in de biergarten

Op het terras van de sfeervolle ommuurde Biergarten kun je heerlijk ontspannen en genieten van de gezellige sfeer. Met comfortabele bierbanken, grote vuurkorven en een uitgebreide selectie van speciaalbieren, is dit de ideale plek om tot rust te komen na een lange dag.

Kortom, Het BrouwLokaal biedt een unieke  bierbeleving voor iedereen die van goed bier en gezelligheid houdt. Plan dus snel je bezoek aan Het BrouwLokaal en laat je verrassen door alles wat deze bijzondere locatie te bieden heeft!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Related Posts