Wieler café | Val-Dieu

Inhoud

Ontdek de betoverende wereld van Val Dieu terwijl Anne je meeneemt op een boeiende reis door deze historische abdij en brouwerij. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis, bewonder de prachtige architectuur en proef de heerlijke abdijbieren. Mis deze unieke ervaring niet en laat je inspireren om zelf een bezoek te brengen aan Val Dieu!

Een oase van geschiedenis

De abdij van Val Dieu, opgericht in 1216 door Cisterciënzer monniken, is doordrenkt van geschiedenis en spiritualiteit. Wandel door de serene abdijkerk, bewonder de indrukwekkende abdijgebouwen en geniet van de rustige sfeer die deze plek uitstraalt.

De magie van ambachtelijk bier

Een hoogtepunt van een bezoek aan Val Dieu is de bierbrouwerij, waar al eeuwenlang ambachtelijk bier wordt gebrouwen volgens traditionele methoden. Ontdek het betoverende brouwproces, van het malen van de mout tot het bottelen van het verfijnde eindproduct, en proef de rijke smaken van Val Dieu’s authentieke abdijbieren.

Een culinaire ontdekkingsreis

Naast de abdij en de brouwerij biedt Val Dieu ook een scala aan culinaire ervaringen. Geniet van een gastronomische maaltijd in het abdijrestaurant, waar lokale ingrediënten worden omgetoverd tot heerlijke gerechten die perfect samengaan met een glas ambachtelijk bier.

Of je nu een bierliefhebber bent, een geschiedenisliefhebber of gewoon wilt genieten van de prachtige Belgische natuur, Val Dieu heeft voor ieder wat wils. Plan vandaag nog je bezoek en ontdek de magie van deze unieke abdij. Tot ziens in Val Dieu!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Related Posts